KOSTEN

 

KOSTEN

Tijdens het eerste gesprek zal ik met u bespreken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Indien dit het geval is, zal ik voor u een zogenaamde “toevoeging” aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Indien de toevoeging wordt toegewezen, betaalt u een eigen bijdrage voor de advocaatkosten. Meer informatie over gefinancierde rechtsbijstand en de inkomens- en vermogensgrenzen vindt u op www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/hoeveel-moet-ik-zelf-betalen

Indien u niet voor een toevoeging in aanmerking komt of indien deze achteraf door de Raad voor Rechtsbijstand wordt ingetrokken in verband met het behaalde resultaat, worden de werkzaamheden verricht op basis van mijn uurtarief. Er wordt geen opslag voor kantoorkosten in rekening gebracht.

Overige kosten waarmee u rekening moet houden zijn griffierechten, legeskosten voor het opvragen van een huwelijksakte of geboorteakten van minderjarige kinderen en eventuele deurwaarderskosten.

Niet tevreden over de dienstverlening?
Ik zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over een bepaald aspect van de dienstverlening. Indien u onverhoopt niet tevreden bent, verzoek ik u hierover contact met mij op te nemen. Mijn kantoor kent een kantoorklachtenregeling. Informatie over mijn beroepsaansprakelijkheidsverzekering treft u hier aan.

Rechtsbijstandsverzekering
Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft, kan het zijn dat de (proces)kosten door uw rechtsbijstandsverzekeraar worden vergoed. U kunt hierover navraag doen bij uw verzekeraar.

Bijzondere bijstand
Indien u een inkomen op bijstandsniveau heeft, komt u mogelijk in aanmerking voor vergoeding van uw kosten via bijzondere bijstand. U dient hiervoor zelf een verzoek in te dienen bij de afdeling Sociale Zaken van uw gemeente. Meer informatie over het aanvragen van bijzondere bijstand kunt u inwinnen bij de gemeente waar u ingeschreven staat.

MEER INFORMATIE?

CONTACT

TELEFOON
074 82 00 222

TELEFOON
074 82 00 222

(POST)ADRES
C.T. Storkstraat 43
7553 AP Hengelo

(POST)ADRES
C.T. Storkstraat 43
7553 AP Hengelo

BEDRIJFSGEGEVENS
KVK 64296075
BTW NL001662509B33

 

 

 

 

 

 

 

BEDRIJFSGEGEVENS
KVK 64296075
BTW NL001662509B33

 

 

linked-in  mfn