KOSTEN

 

KOSTEN

Tijdens het eerste gesprek wordt met u besproken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Indien dit het geval is, wordt er voor u een zogenaamde “toevoeging” aangevraagd bij de Raad voor Rechtsbijstand. In dat geval betaalt u een eigen bijdrage voor de advocaatkosten. Meer informatie over gefinancierde rechtsbijstand en de inkomens- en vermogensgrenzen vindt u op www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/hoeveel-moet-ik-zelf-betalen

Indien u niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt, worden de werkzaamheden verricht tegen een nader af te spreken uurtarief te verhogen met 21% BTW. U bent geen extra opslag voor kantoorkosten verschuldigd.

Overige kosten waarmee u rekening moet houden zijn griffierechten, legeskosten en eventuele deurwaarderskosten.

Niet tevreden over de dienstverlening?
Van Straten Familierecht zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over een bepaald aspect van de dienstverlening. Van Straten Familierecht kent een interne en een externe klachtenregeling.

Rechtsbijstandsverzekering
Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft, kan het zijn dat uw kosten door uw rechtsbijstandsverzekeraar worden vergoed. U kunt hierover navraag doen bij uw verzekeraar.

Bijzondere bijstand
Indien u een inkomen op bijstandsniveau heeft, komt u mogelijk in aanmerking voor vergoeding van uw kosten via de bijzondere bijstand. U moet hiervoor zelf een verzoek indienen bij de afdeling Sociale Zaken van de gemeente. Meer informatie over het aanvragen van bijzondere bijstand kunt u inwinnen bij de gemeente waar u ingeschreven staat.

MEER INFORMATIE?

CONTACT

TELEFOON
074 82 00 222

TELEFOON
074 82 00 222

(POST)ADRES
C.T. Storkstraat 43
7553 AP Hengelo

(POST)ADRES
C.T. Storkstraat 43
7553 AP Hengelo

BEDRIJFSGEGEVENS
KVK 64296075
BTW NL001662509B33

 

 

 

 

 

 

 

BEDRIJFSGEGEVENS
KVK 64296075
BTW NL001662509B33

 

 

linked-in  mfn   advocatuur